Locuinta unifamiliala dispusa pe doua nivele, P+M

Locuinta dispusa pe doua nivele, acoperis tip sarpanta, cu spatii generoase, vitrate, lumina naturala fiind asigurata prin geamuri si usi largi. In spatele casei poate fi dispusa o terasa cu acoperis propriu, ce poate fi folosita ca loc de relaxare sau pentru servit masa, in zilele calduroase.

 • DENUMIRE:

  Casa Codin

 • CATEGORIE:

  Casa P+M

 • BENEFICIAR:

  Persoana Fizica

 • ANUL:

  2021

Spatii generoase

Imobilul asigura spatii generoase ale incaperilor prin dezvoltarea pe inaltime, terenul nepermitand o extindere pentru un singur nivel. S-a ales aceasta solutie pentru a lasa spatiu verde suficient, iar in zona din spate poate fi dispusa o terasa pe acelasi nivel cu parterul casei.

Functionalitate si design

Cromatica esterioara poate sa difere, in functie de preferintele dvs. Am ales un contrast placut intre un acoperis de culoare inchisa, elemente de decor de culoare gri mustar si gri deschis si elemente de culoare inchisa pentru balcon. Terasa poate fi din lemn, pastrand cromatica stejarului sau ale altor esente folosite la constructia acesteia.

Bucataria este amplasata cu deschidere catre terasa, la parter fiind dispuse toate camerele ce pot fi desenate in functie de nevoile celor ce vor locui in aceasta.

 • Share: