Casa parter si etaj

Imobilul este conceput pentru o familie cu multi membri, oferind toate nevoile de spatiu si de functiuni acesteia. In partea frontala este proiectata o pergola-garaj pentru autoturismele familiei. La nevoie aceasta poate avea o lungime mai mare si poate include o mini terasa suspendata pentru camerele de la etaj.

 • DENUMIRE:

  Casa Leopold

 • CATEGORIE:

  Casa P+1

 • BENEFICIAR:

  Persoana Fizica

 • ANUL:

  2020

Spatii generoase

Imobilul asigura toate functiunile unei familii prin dispunerea de spatii cu roluri multiple la ambele niveluri. Spatiile interioare sunt inalte, asigura o eticheta estetica care o diferentiaza de cladirile din jur, fiind gandita in stil monovolum, cu acoperis in doua ape, terasa si balcon. Dispune de geamuri si usi cu spatiu mare vitrat ceea ce asigura un iluminat natural eficient si economic.

Functionalitate si design

Cromatica exterioara poate sa difere, in functie de preferintele dvs. Am ales un contrast minim si placut intre elementele de liniaritate, acoperisul inchis la culoare, geometriile de decor in culori gri-mustar,  in timp ce restul fatadelor este vopsit in culori deschise.

Bucataria si livingul sunt amplasate la parter, cu deschidere catre terasa. Tot la parter fiind dispuse baia de serviciu, un hol, un dormitor si la etaj dormitoare si doua bai.

 • Share: