Locuinta unifamiliala P+M

Casa dispusa pe doua nivele, parter și mansardă, cu acoperis tip sarpanta, terasa exterioara cu stalpi de sustinere din lemn sau metal. Imobilul are spatii generoase la toate nivelurile, lumina naturala asigurand prin geamurile laterale și cele de la mansarda spațiu vitrat generos obtinand un confort termic sporit și vizibilitate foarte bună.

 • DENUMIRE:

  Casa Mark

 • CATEGORIE:

  Casa P+M

 • BENEFICIAR:

  Persoana Fizica

 • ANUL:

  2023

Spatii generoase

Proiectul pentru acest imobil asigură distribuirile volumetrice necesare spațiului de locuit, extensia pentru terasa din partea din spate, fiind o prelungire a  acestui spațiu, pentru timpul liber al familiei. Casa este desenată abordând spațiile generoase ale incaperilor la primul nivel si la mansardă.

Terenul permite o extindere bună pe înălțime și suprafața terenului,  terenul având front stradal suficient pentru a permite un (loc de) garaj. S-a ales aceasta solutie pentru a lasa spatiu verde suficient, locuri de parcare in partea frontala si terasa in partea din spate.

Functionalitate si design

Cromatica exterioara poate sa difere, in functie de preferintele dvs. Am ales un contrast alb – maroniu închis cu linii care merg de la fundație până la acoperisul tip sarpanta pentru a conferi senzația de volum și înălțime.

In interior incaperile sunt suficient de mari si de luminoase, asigurand intrarea razelui soarelui in aproape toate spatiile. Terasa poate fi asezata precum imaginile din proiect sau se poate alege o solutie de foisor cu alee si un balcon mai mic.

 • Share: