Locuinta unifamiliala P+1

Locuinta dispusa pe doua nivele, acoperis tip sarpanta, balcon, cu spatii generoase, lumina naturala asigurata prin geamuri si usi vitrate. In spate este prevazuta o terasa pentru loc de relaxare sau servit masa in zilele calduroase.

 • DENUMIRE:

  Casa Florin

 • CATEGORIE:

  Casa P+1

 • BENEFICIAR:

  Persoana Fizica

 • ANUL:

  2020

Spatii generoase

Imobilul asigura spatii generoase ale incaperilor prin dezvoltarea pe inaltime, dar si pe orizontala. Terenul permite o extindere suficienta si pe orizontala si pe verticala, fiind o suprafata cu front stradal destul de mare. S-a ales aceasta solutie pentru a lasa spatiu verde suficient, locuri de parcare si terasa in partea din spate.

Functionalitate si design

Cromatica exterioara poate sa difere, in functie de preferintele dvs. Am ales un contrast placut intre un acoperis de culoare inchisa, caramiziu, cu diferenta la intrare si partea dintre nivele, elemente de decor de culoare gri deschis, iar restul casei pe alb sau un gri foarte deschis.

In interior incaperile sunt suficient de inalte si de luminoase, asigurand intrarea razelui soarelui in aproape toate spatiile. Terasa pate fi asezata precum imaginile din proiect sau s epoate alege o solutie de foisor cu alee.

 • Share: