Locuinta unifamiliala P+1

Locuinta dispusa pe doua nivele, acoperis fara sarpanta, balcoane, garaj, cu spatii generoase, lumina naturala asigurata prin geamuri si usi vitrate. In spate este prevazuta o terasa pentru loc de relaxare sau servit masa in zilele calduroase.

Spatii generoase

Imobilul proiectat cu distribuiri volumetrice diferite, cu spatii generoase ale incaperilor de la etaj si cu o asezare functionala la primul nivel. Terenul permite o extindere suficienta si pe orizontala si pe verticala, fiind o suprafata cu front stradal destul de mare ce permite inclusiv un garaj. S-a ales aceasta solutie pentru a lasa spatiu verde suficient, locuri de parcare si terasa in partea din spate.

Functionalitate si design

Cromatica exterioara poate sa difere, in functie de preferintele dvs. Am ales un contrast neutru intre elementele de volum, cu diferenta de linii la intrare si partea parter, elemente de decor de culoare gri deschis, iar restul casei pe alb sau un gri foarte deschis.

In interior incaperile sunt suficient mari si de luminoase, asigurand intrarea razelui soarelui in aproape toate spatiile. Terasa poate fi asezata precum imaginile din proiect sau se poate alege o solutie de foisor cu alee.

  • Share: