Locuinta unifamiliala P+M

Casa dispusa pe doua nivele, parter și mansardă înaltă, cu acoperis cu sarpanta și terasă integrată în amprenta la sol a casei. Imobilul are spatii generoase la toate nivelurile, lumina naturala asigurand confort termic și vizibilitate foarte bună prin geamurile, balcoanele si usile vitrate generos .

 • DENUMIRE:

  Casa Maia

 • CATEGORIE:

  Casa P+M

 • BENEFICIAR:

  Persoana Fizica

 • ANUL:

  2023

Spatii generoase

Imobilul proiectat are distribuiri volumetrice funcționale, terasa  și balconul din partea din spate fiind integrate în volumul clădirii. Casa este desenată abordând spațiile generoase ale încăperilor de la primul nivel și la mansardă. Terenul nu permite o extindere foarte mare în lățime, fiind o suprafata cu front stradal insuficient pentru a permite un garaj și acces pe laterale. S-a ales aceasta soluție pentru a lăsa spațiu verde suficient în spatele casei, alături de un loc de parcare în partea frontala, respectând aliniamentul clădirii din planul de urbanism.

Functionalitate si design

Cromatica exterioara poate sa difere, in functie de preferintele dvs. Am ales un contrast alb – gri/maroniu închis cu linii care merg de la fundație până la acoperisul tip sarpanta pentru a conferi senzația de volum mărit.

In interior incaperile sunt suficient de mari si de luminoase, asigurand intrarea razelui soarelui in aproape toate spatiile. Terasa poate fi asezata precum imaginile din proiect sau se poate alege o solutie de foisor cu alee si un balcon mai mic.

 • Share: