Casa unifamiliala pe un singur nivel

Locuinta este dispusa pe un singur nivel cu acoperis tip sarpanta. Dispune de doua intrari, una din partea frontala si cealalta de pe terasa. Are geamuri cu spatiu mare vitrat ceea ce asigura iluminare naturala a tuturor incaperilor din interior. In lateral este prevazuta o terasa pentru loc de luat gatit vara, masa si spatiu pentru relaxare.

 • DENUMIRE:

  Casa Marius

 • CATEGORIE:

  Casa Parter

 • BENEFICIAR:

  Persoana Fizica

 • ANUL:

  2020

Spatii generoase

Imobilul este printre cele mai spatioase locuinte proiectate de noi in scop rezidential. Asigura toate functiunile unei familii moderne si spatii cu roluri multiple. Spatiile interioare sunt inalte, dispun de geamuri si usi cu spatiu mare vitrat ceea ce asigura un iluminat natural eficient si economic.

Functionalitate si design

Cromatica exterioara poate sa difere, in functie de preferintele dvs. Am ales un contrast placut intre un acoperis de culoare rosu-caramiziu, elemente de decor in culori gri cu elemente de caramida aplicata,  in timp ce restul fatadelor este vopsit in culori deschise.

Bucataria si livingul sunt amplasate cu deschidere catre terasa, la parter fiind dispuse baia, baia de serviciu, un living si dormitoarele.

 • Share: