Casa unifamiliala pe un singur nivel

Locuinta este dispusa pe un teren generos ca suprafata, de aceea s-a ales solutia dezvoltarii pe orizontala. Cladirea are incorporate doua garaje, terasa cu dublu rol, de servit masa si de relaxare si toate incaperile necesare unei familii moderne.

 • DENUMIRE:

  Casa Rozalia

 • CATEGORIE:

  Casa Parter

 • BENEFICIAR:

  Persoana Fizica

 • ANUL:

  2020

Spatii generoase

Imobilul este printre cele mai spatioase locuinte proiectate de noi in scop rezidential. Asigura toate functiunile unei familii moderne si spatii cu roluri multiple. Spatiile interioare sunt inalte, dispun de geamuri si usi cu spatiu mare vitrat ceea ce asigura un iluminat natural eficient si economic, indiferent de pozitionarea acesteia fata de punctele cardinale.

Functionalitate si design

Cromatica exterioara poate sa difere, in functie de preferintele dvs. Am ales un contrast intre acoperisul de culoare inchisa, cu portiuni de piatra la partea de fundatie a terasei, ornamente in culori pastelate si dungi mari de culoare deschisa, aplicate peste portiuni de geometrie care incadreaza geamurile si usile locuintei.

Bucataria si livingul sunt amplasate cu deschidere catre terasa, la parter fiind dispuse baia, baia de serviciu, un living, dormitoarele si cele doua garaje.

 • Share: