Locuinta unifamiliala P+1

Casa dispusa pe doua nivele, acoperis cu sarpanta, cu terasa exterioara cu stalpi de sustinere din zidarie, cu ornamente. Imobilul are spatii generoase la toate nivelurile si lumina naturala asigurata prin geamuri si usi vitrate.

 • DENUMIRE:

  Casa Zarie

 • CATEGORIE:

  Casa P+1

 • BENEFICIAR:

  Persoana Fizica

 • ANUL:

  2014

Spatii generoase

Imobilul proiectat cu distribuiri volumetrice armonioase, cu extensie de terasa in partea din spate, desenat cu spatii generoase ale incaperilor la primul nivel si etaj. Terenul permite o extindere nu foarte mare si pe orizontala si pe verticala, fiind o suprafata cu front stradal destul de redus ce nu permite un garaj, dar cu o adancime mare. S-a ales aceasta solutie pentru a lasa spatiu verde suficient, locuri de parcare in partea frontala si terasa in partea din spate.

Functionalitate si design

Cromatica exterioara poate sa difere, in functie de preferintele dvs. Am ales un contrast bej – caramiziu intre pereti si acoperisul tip sarpanta, cu elemente de decor de culoare gri deschis la intrare si in zona ferestrelor.

In interior incaperile sunt suficient de mari si de luminoase, asigurand intrarea razelui soarelui in aproape toate spatiile. Terasa poate fi asezata precum imaginile din proiect sau se poate alege o solutie de foisor cu alee si un balcon mai mic.

 • Share: