Locuinta unifamiliala P+1

Locuinta dispusa pe doua nivele, acoperis cu sarpanta, cu terasa exterioara cu stalpi de sustinere, peste care se afla un balcoan mare, cu spatii generoase, lumina naturala asigurata prin geamuri si usi vitrate.

Spatii generoase

Imobilul proiectat cu distribuiri volumetrice armonioase, cu extensie balcon-terasa in partea din spate, desenat cu spatii generoase ale incaperilor la primul nivel si etaj. Terenul permite o extindere nu foarte mare si pe orizontala si pe verticala, fiind o suprafata cu front stradal destul de redus ce nu permite si un garaj, dar cu o adancime mare. S-a ales aceasta solutie pentru a lasa spatiu verde suficient, locuri de parcare in partea friontala si terasa in partea din spate.

Functionalitate si design

Cromatica exterioara poate sa difere, in functie de preferintele dvs. Am ales un contrast neutru intre acoperisul inchis la culoare, cu diferenta de linii la intrare si partea de la petaj, cu linii orizontale, elemente de decor de culoare gri deschis, iar restul casei pe alb sau un gri foarte deschis.

In interior incaperile sunt suficient de mari si de luminoase, asigurand intrarea razelui soarelui in aproape toate spatiile. Terasa poate fi asezata precum imaginile din proiect sau se poate alege o solutie de foisor cu alee si un balcon mai mic.

  • Share: