Cladire de birouri pe trei nivele

Cladire de birouri – comercial construita pentru firma de proiectare – productie soft – comercializare, cu zone de functiuni dintre cele mai diverse.

S-a ales varianta optima in functie de teren, iar spatiul interior cu geamuri si ferestre mari pentru a asigura intrarea luminii naturale in incaperi si asigurarea unui climat sanatos si costuri pentru utilitati dintre cele mai mici.

 • DENUMIRE:

  Cladire de birouri Filip

 • CATEGORIE:

  Spatii de birouri

 • BENEFICIAR:

  Persoana Juridica

 • ANUL:

  2017

Spatii generoase

Imobilul este gandit in functie de fluxul solicitat de proprietar, precum si de o dezvoltare ulterioara care sa nu necesite ulterior constructia de anexe.

Spatiile interioare sunt inalte, dispun de geamuri si usi cu spatiu mare vitrat ceea ce asigura un iluminat natural eficient si economic, indiferent de pozitionarea acesteia fata de punctele cardinale.

Functionalitate si design

Cromatica este asigurata in tonuri inchis – deschis (in varianta prezentata alb – gri inchis) folosind sticla si panourile exterioare care imbraca peretii exteriori. S-au aplicat elemente decorative pe zone limitate pentru a da un plus de personalitate, dar fara a incarca prea mult estetica cladirii.

La interior s-a ales eficienta repartizarii spatiului atat la parter cat si la etajele superioare, limitat la regimul de inaltime si la POT-ul zonei.

 • Share: