Cladire functiuni mixte Selena P+2+Er

Cladire cu functiuni mixte, SAD si apartamente de locuit, ce poate fi remodelata ca exclusiv rezidential sau exclusiv office, dispusa pe trei nivele si etaj restrans.

S-a ales varianta optima, mixta, in functie de teren si de randamentul investitiei. Spatiul interior este gandit cu geamuri si ferestre mari pentru a asigura intrarea luminii naturale in incaperi, asigurarea unui climat sanatos si costuri pentru utilitati dintre cele mai mici.

Spatii generoase

Imobilul este gandit in functie de spatiul avut la dispozitie, de cerintele de urbanism ale zonei si de asigurarea de functiuni mixte, solicitate de proprietar.

Spatiile interioare sunt de inaltime optima, dispun de geamuri si usi cu spatiu mare vitrat, ceea ce asigura un iluminat natural eficient si economic, indiferent de pozitionarea acestui spatiu fata de punctele cardinale.

Functionalitate si design

Cromatica este asigurata in tonuri contrastante, de alb cu placare de caramida aparenta, etajul beneficiind de o cromatica distincta pentru balcoane, ceea ce integreaza natural cladirea in mediul ambiant, cu spatii verzi..

La interior s-a ales eficienta repartizarii spatiului atat la parter cat si la etajele superioare, limitat la regimul de inaltime si la POT-ul zonei.

  • Share: