Locuinta unifamiliala P+M

Locuinta dispusa pe doua nivele, acoperis cu sarpanta ce poate fi prelungita in partea din spate, cu stalpi de sustinere, evident, fara balcoane, cu spatii generoase, lumina naturala asigurata prin geamuri si usi vitrate, la care se pot adauga si ferestre tip VELUX. In spate este prevazuta o terasa pentru loc de relaxare sau servit masa in zilele calduroase.

Spatii generoase

Imobilul proiectat cu distribuiri volumetrice armonioase, cu spatii generoase ale incaperilor de la mansarda si cu o asezare functionala la primul nivel. Terenul permite o extindere nu foarte mare si pe orizontala si pe verticala, fiind o suprafata cu front stradal destul de redus ce nu permite si un garaj. S-a ales aceasta solutie pentru a lasa spatiu verde suficient, locuri de parcare si terasa in partea din spate.

Functionalitate si design

Cromatica exterioara poate sa difere, in functie de preferintele dvs. Am ales un contrast neutru intre acoperisul inchis, rosu – caramiziu, cu diferenta de linii la intrare si partea de la parter, elemente de decor de culoare gri deschis, iar restul casei pe alb sau un gri foarte deschis.

In interior incaperile sunt suficient de mari si de luminoase, asigurand intrarea razelui soarelui in aproape toate spatiile. Terasa poate fi asezata precum imaginile din proiect sau se poate alege o solutie de foisor cu alee.

  • Share: